abonamente

CONTACTAŢI-NE!

Pentru informaţii suplimentare sau orice nelămuriri legate de abonamente, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 021.40.10.888 sau să ne scrieţi la info@deagostini.ro

LIVRAREA COLETELOR

Dacă vă abonaţi de la numărul 1, veţi primi prin Poşta Română numărul 1 al colecţiei „Automobile de vis” la preţul promoţional de 11,90 lei, în loc de 24,90 lei. Apoi – sau în cazul în care începeţi abonarea de la numerele 2, 4 sau 6 – vă vom expedia lunar un colet conţinând câte 2 (două) numere din colecţie. Coletul conţinând două numere va fi expediat abonatului în aceeaşi perioadă cu vânzarea la chioşcuri a primului număr din cele două conţinute în colet. De exemplu, expedierea numerelor 2 şi 3 din colecţie se va face aproximativ în paralel cu vânzarea la chioşcuri a numărului 2. Pachetele de abonamente vor fi trimise către Poştă aproximativ la fiecare 28 de zile, în funcţie de data primirii cuponului sau plasării comenzii. În cazul perioadelor de sărbători sau în cazul altor situaţii neprevăzute apărute la producţie/livrare, pot apărea, în mod excepţional, întârzieri de câteva zile. În această situaţie puteţi contacta serviciul de relaţii cu clienţii prin telefon la 021.40.10.888 sau prin e-mail la info@deagostini.ro pentru a vă informa despre timpul de livrare al coletului dvs.
Expedierea se va face prin Poşta Romană, iar coletele le veţi primi la oficiul poştal de care aparţineţi. Veţi primi o înştiinţare scrisă de la oficiul poştal pentru a vă prezenta în vederea ridicării coletului.
În cazul în care nu ridicaţi coletul aferent unei luni (2 numere), iar acesta este returnat editurii De Agostini, editorul îşi rezervă dreptul de a întrerupe contractul, fără nicio notificare prealabilă.
Vă rugăm să ne contactaţi în cazul în care revistele sau miniaturile din colet sunt deteriorate. Eventualele diferenţe cantitative sau/și calitative ce vor fi constatate de către ambele părţi vor fi remediate prin înlocuirea lipsurilor numai dacă abonatul a făcut o sesizare în termen de 48 de ore de la data primirii coletului. În lipsa sesizării se prezumă că obligaţia editurii a fost îndeplinită în mod corespunzător. Contravaloarea abonamentelor comandate și achitate nu se returnează. Livrarea colecţiei către abonat se efectuează pe bază de comandă fermă (cupon de abonament/comandă online sau telefonică), conform ofertei accesate de către abonat. ABONAŢI-VĂ acum mai uşor pe noul nostru site de abonamente www.DeAgostiniAbo.ro
Abonamentele pot fi livrate doar pe teritoriul României.

PREŢUL ABONAMENTULUI

Dacă vă abonaţi de la numărul 1, preţul primului colet, care conţine numărul 1 al colecţiei, este de 11,90 lei. Dacă vă abonaţi de la numărul 1 veţi beneficia la al doilea colet de o reducere de 50% din preţul total al celor 2 numere din colet. Prin urmare, preţul celui de-al doilea colet va fi de 24,90 lei (în loc de 49,80 lei, preţul celor 2 numere beneficiind astfel de o reducere de 50%). Dacă vă abonaţi de la numerele 2, 4 sau 6 reducerea de 50% va fi aplicată la primul colet primit. Următoarele colete, care conţin câte 2 reviste, vor avea preţul de 49,80 lei (24,90 lei – preţul de copertă al revistei – pentru fiecare număr).

CADOURI PENTRU ABONAŢI

Numărul 1 al colecţiei la preţul promoţional de 11,90 lei (în loc de 24,90 lei). În primul colet (pentru abonarea începând cu numerele 2, 4, 6) sau în al doilea colet (pentru abonarea începând cu numărul 1) primiţi 2 REVISTE DIN COLECŢIA „AUTOMOBILE DE VIS” LA PREŢUL PROMOŢIONAL DE 24,90 LEI, ÎN LOC DE 49,80 LEI. Împreună cu al 7-lea colet (pentru abonarea începând cu numerele 2, 4, 6) sau împreună cu 8-lea colet (pentru abonarea începând cu numărul 1) primiţi un tricou polo mărimea L (large). Împreună cu al 20-lea colet (pentru abonarea începând cu numerele 2, 4, 6) sau împreună cu al 21-lea colet primiţi o vitrină specială pentru a expune o parte dintre miniaturile colecţiei, cu dimensiuni aproximative 39,5 x 25,2 x 7,5 cm.

PLATA ABONAMENTULUI

Plata abonamentului se va face în contul Media Service Zawada cu numărul RO64 CITI 0000 0007 9903 7025 deschis la Citibank Europe plc, Dublin - Romania Branch. Atunci când ridicaţi coletul de la oficiul poştal, veţi plăti în mod automat contravaloarea, în sistem ramburs.

AVANTAJELE ABONĂRII

Nu sunteţi obligaţi să plătiţi valoarea abonamentului în avans! Veţi plăti în numerar fiecare colet în parte, la ridicarea acestuia de la oficiul poştal. Nu va mai fi nevoie să vă amintiţi să treceţi pe la chioşcul de presă! Veţi primi lunar coletul cu cele 2 numere la oficiul poştal şi veţi face un singur drum pentru a-l ridica! Dacă doriţi să renunţaţi la abonament, trimiteţi un mesaj la info@deagostini.ro sau sunaţi la 021.40.10.888, solicitând confirmarea renunţării. Pentru orice aspecte legate de abonamentele dvs., contactaţi-ne la numărul de telefon 021.40.10.888 sau pe e-mail info@deagostini.ro. Taxele poştale şi de expediere sunt suportate de către editor!


DATE GENERALE
PROTECŢIA DATELOR PERSONALE.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr. 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, De Agostini va administra, în condiţii de siguranţă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau ale unei alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră. În acest sens, De Agostini înregistrează date personale sub codul de identificare ΓΝ/ΘΣ/465-8-4-2013 emis de Greek Authority of Personal Data Protection (Authority of law N.2472/97) şi colaborează pentru înregistrarea şi prelucrarea efectivă a datelor dvs. personale cu SC S800 Customer Service Provider SRL, persoana juridică română ce are cod de identificare din Registrul român pentru protecţia datelor personale, numărul 2585.
Datele personale sunt înregistrate de către De Agostini (De Agostini Hellas Sole Partnership Ltd) şi de SC S800 Customer Service Provider SRL numai pentru nevoile firmei De Agostini și prelucrate în scopul realizării activităţii comerciale a firmei rezultate din statut, a promoţiilor

și reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislaţie prin Legea nr. 677/2001. Furnizând datele cu caracter personal, sunteţi de acord cu prelucrarea lor de către De Agostini Hellas Sole Partnership Ltd şi de SC S800 Customer Service Provider SRL precum și cu primirea de comunicări comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor. În acest sens, puteţi transmite o cerere scrisă, datată și semnată către DeAgostini Hellas Sole Parnership Ltd, Vouliagmenis Avenue 44-46, Voula, Athens, Greece sau către SC S800 Customer Service Provider SRL, Str. Mihail Sebastian nr.72 sector 5 Bucureşti, persoane juridice ce stochează şi prelucrează datele dvs. personale. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiţiei. DeAgostini Hellas Sole Parnership Ltd sau SC S800 Customer Service Provider SRL pot pune la dispoziţia altor firme datele personale ale clienţilor săi pentru reclamă și promoţii, cu condiţia respectării cerinţelor impuse de legislaţie, ale Legii 677/2001.

DREPTUL DE RETUR

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului la poştă, conform datei specificate pe chitanţa de plată ramburs. Societatea noastră are obligaţia de returnare a preţului produsului, numai în condiţiile în care produsul este trimis înapoi de către client în termenul mai sus menţionat fără a fi desigilat şi deteriorat şi însoţit de o copie a chitanţei de plata ramburs. Clientul are obligaţia să expedieze produsul prin Poşta Română, în sistem de prezentare colet intern fără ramburs. Plata taxelor poștale de returnare a produsului revine în obligaţia clientului, iar returnarea preţului produsului rambursat revine Media Service Zawada, după verificarea îndeplinirii condiţiilor menţionate. Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte şi astfel returna produsul şi solicita restituirea preţului acestuia: contractele de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin; contractele de servicii de pariuri sau loterii.

PREVEDERI FINALE

Editorul își propune ca prezenta colecţie să conţină 40 de numere. În orice moment, pe durata publicării colecţiei, editorul îşi rezervă dreptul să modifice preţul, numărul total de numere din colecţie, precum şi frecvenţa apariţiilor acestora. Anterior efectuării acestor modificări, veţi fi informaţi în acest sens, prin intermediul publicaţiei sau prin alte mijloace media. Fiecare număr al colecţiei cuprinde o revistă şi o miniatură. Miniaturile oferite în cadrul colecţiei pot diferi de cele prezentate în imagini. Editorul îşi rezervă dreptul de a modifica ordinea şi caracteristicile miniaturilor oferite pe parcursul colecţiei. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceste modificări, aveţi dreptul de a refuza ridicarea coletului.

DeAgostini.RO YouTube

Cele mai recente postari
DeAgostini Romania - Maria prezinta -...
DeAgostini Romania - Automobile de vi...
DeAgostini Romania - Instructiuni Vit...
DeAgostini Romania - Papusi de Portel...
DeAgostini Romania - Clubul lui Micke...

DeAgostini.RO Facebook

Like us on Facebook

Cele mai recente postari
  • A apărut revista numărul 79 din colecţia MAŞINI DE LEGENDĂ - Volvo Amazon!

    #MasinideLegenda


    MASINI DE LEGENDA

    4th November 2014 11:11

DeAgostini.RO Twitter